PASTA

Familjen Mancino tillverkar sin durumvetepasta enligt gammal italiensk tradition. Vissa sorter är helt
handgjorda
medan andra är hantverksmässigt tillverkade.

Pastan produceras endast i små mängder, vid beställning. Italienskt durumvete av högsta kvalitet och
den långa
torktiden på 24-36 timmar gör dess konsistens fylligare och mer rustikt ”al dente” än den
industritillverkade.

Filotea i regionen Marche producerar sin pasta småskaligt och hantverksmässigt. Deras äggpasta
innehåller ägg och italienskt vete av bästa kvalitet. Pastan finns i flera olika naturella varianter och
även med naturliga smaksättningar. Äggpastan är delikat och lättsmält och den härliga strukturen gör
att pastan tar upp såser extra bra.

MancinopastaCavatelli

Cavatelli

MANCINO
48 kr
MancinopastaGigli

Gigli

MANCINO
48 kr
MancinopastaOrecchiette
48 kr
Italiensk, hantverkstillverkad durumvetepasta från familjen Mancino

Pennoni

MANCINO
48 kr
MancinopastaLinguine

Linguine

MANCINO
48 kr
MancinopastaSpaghetti

Spaghetti

MANCINO
48 kr
Trofie

Trofie

MANCINO
48 kr
MancinopastaBucatini

Bucatini

MANCINO
69 kr
MancinopastaSpaghettoni
69 kr
MancinopastaFarfalle
75 kr
Tianelle

Tianelle

MANCINO
75 kr
Lingua di Suocera
75 kr
MancinopastaLasagneTricolore
75 kr
Erbjudanden
Erbjudanden
Jetshop e-butik
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter.
Senast köpta produkter
Mancino Apelsinolivolja från familjen Mancino i Puglia, Italien.
Mancino Apelsin
99 kr
Italienska matiga kex, taralli från familjen Mancino i Puglia
Taralli Chili
49 kr 29 kr
Balsamicogele
Balsamicogelé
95 kr
Regañas
Regañas
45 kr

Paul Svensson i samarbete med OLIOLI

OLIOLI i samarbete med Arirang

Om olivolja

Matinspiration från OLIOLI

OLIOLI - återförsäljare & Restauranger

Snabba leveranser Trygga betalningar Fri frakt över 499 kr