PASTA

    Familjen Mancino tillverkar sin durumvetepasta enligt gammal italiensk tradition. Vissa sorter är helt handgjorda
    medan andra är hantverksmässigt tillverkade.

    Pastan produceras endast i små mängder, vid beställning. Italienskt durumvete av högsta kvalitet och den långa
    torktiden på 24-36 timmar gör dess konsistens fylligare och mer rustikt ”al dente” än den industritillverkade.

    Filotea i regionen Marche producerar sin pasta småskaligt och hantverksmässigt. Deras äggpasta innehåller ägg och italienskt vete av bästa kvalitet. Pastan finns i flera olika naturella varianter och även med naturliga smaksättningar. Äggpastan är delikat och lättsmält och den härliga strukturen gör att pastan tar upp såser extra bra.

    Pasta al Limone - pastamiddag
    395 kr
    500 kr
    Cavatelli

    Cavatelli

    MANCINO
    35 kr
    48 kr
    Gigli

    Gigli

    MANCINO
    48 kr
    Orecchiette
    48 kr
    Pennoni

    Pennoni

    MANCINO
    48 kr
    Linguine

    Linguine

    MANCINO
    48 kr
    Spaghetti

    Spaghetti

    MANCINO
    48 kr
    Trofie

    Trofie

    MANCINO
    48 kr
    Bucatini

    Bucatini

    MANCINO
    69 kr
    Spaghettoni
    69 kr
    Farfalle Fantasia
    75 kr
    Tianelle

    Tianelle

    MANCINO
    75 kr
    Lingua di Suocera
    75 kr
    Lasagne Tricolore
    75 kr
    Erbjudanden
    Erbjudanden
    Jetshop e-butik
    Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter.
    Senast köpta produkter
    Svevo, italiensk Extra Virgin olivolja från familjen Mancino i Puglia.
    Svevo 500 ml
    159 kr
    Filotea Spaghettoni 500 g
    Filotea Spaghettoni 500 g
    49 kr
    Guerzoni Oro 250 ml
    Guerzoni Oro 250 ml
    390 kr 299 kr
    Accardo, 500 ml
    Accardo, 500 ml
    200 kr

     Om olivolja

    Paul Svensson i samarbete med OLIOLI

    Matinspiration från OLIOLI

    OLIOLI - återförsäljare & Restauranger

    Snabba leveranser Trygga betalningar Fri frakt över 499 kr