PASTA

    Familjen Mancino tillverkar sin durumvetepasta enligt gammal italiensk tradition. Vissa sorter är helt handgjorda
    medan andra är hantverksmässigt tillverkade.

    Pastan produceras endast i små mängder, vid beställning. Italienskt durumvete av högsta kvalitet och den långa
    torktiden på 24-36 timmar gör dess konsistens fylligare och mer rustikt ”al dente” än den industritillverkade.

    Filotea i regionen Marche producerar sin pasta småskaligt och hantverksmässigt. Deras äggpasta innehåller ägg och italienskt vete av bästa kvalitet. Pastan finns i flera olika naturella varianter och även med naturliga smaksättningar. Äggpastan är delikat och lättsmält och den härliga strukturen gör att pastan tar upp såser extra bra.

    Cavatelli

    Cavatelli

    MANCINO
    48 kr
    Gigli

    Gigli

    MANCINO
    48 kr
    Orecchiette
    48 kr
    Pennoni

    Pennoni

    MANCINO
    48 kr
    Linguine

    Linguine

    MANCINO
    48 kr
    Spaghetti

    Spaghetti

    MANCINO
    48 kr
    Trofie

    Trofie

    MANCINO
    48 kr
    Bucatini

    Bucatini

    MANCINO
    69 kr
    Spaghettoni
    69 kr
    Farfalle Fantasia
    75 kr
    Tianelle

    Tianelle

    MANCINO
    75 kr
    Lingua di Suocera
    75 kr
    Lasagne Tricolore
    75 kr
    Erbjudanden
    Erbjudanden
    Jetshop e-butik
    Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter.
    Senast köpta produkter
    Marqués de Valdueza, spansk prisbelönt Extra Virgin olivolja från Extremadura.
    Marqués de Valdueza 250
    125 kr
    Svart olivpaté med röd chili
    Svart olivpaté med röd chili
    45 kr
    Äppelbalsamico
    Äppelbalsamico
    79 kr
    Det koreanska köket
    Det koreanska köket
    200 kr

    Paul Svensson i samarbete med OLIOLI

    OLIOLI i samarbete med Arirang

    Om olivolja

    Matinspiration från OLIOLI

    OLIOLI - återförsäljare & Restauranger

    Snabba leveranser Trygga betalningar Fri frakt över 499 kr