LA CHINATA MANZANILLAOLIVER MED ANSJOVISSPAD
La Chinata Manzanillaoliversmaksatta med ansjovis är vanliga i Spanien.
Olivernas struktur och konsistens och sältan i smaken av ansjovis är väldigt populär.
Oliverna växer och skördas i Sierra de Gata-området i norra Extermadura.
Manzanillaoliven har en fin smak och struktur med fast skal och köttigt inre.
Oliver är en del av Medelhavsdieten, en källa till vitamin A och C, som bidrar till att förbättra
kroppens immunförsvar. Dessutom är de en källa till järn, natrium, Omega 3 och 6.
Olivens höga fiberinnehåll hjälper dig att hålla magen i balans.
Ingredienser: Manzanillaoliver, vatten, salt, smakförstärkare,
surhetsreglerande medel, sulfiter, antioxidant, vitlök, rosmarin.
Förvara svalt och mörkt. Efter öppning, förvara i kylskåp och ät inom 7 dagar.
Ursprung: Spanien
Vikt: 350 g nettovikt