Om oss

  Att få jobba med hängivna, duktiga och sympatiska människor, bland både producenter och kunder är ett stort privilegium.

  Vi samarbetar enbart med småskaliga producenter som odlar och tillverkar sina produkter med kärlek och omsorg. Våra kunder är handplockade av den enkla anledningen att vi vill att de som arbetar med våra delikatesser skall förstå det gedigna hantverk som ligger bakom varje vara. Man delar vår särskilda känsla för råvaran och produkten och har ett genuint intresse och engagemang för kvalitet och småskaligt hantverk.

  Bland våra kunder finns handlare i saluhallar, små delikatessbutiker och restauranger som alla delar vår filosofi om äkta kvalitet. Vi finns i Stockholm men har kunder runtom i landet, från Luleå i norr till Ystad i söder.

  För privatkunder som inte har någon av våra duktiga återförsäljare i närheten finns ett komplement i form av vår e-butik. Vi levererar till hela landet och samarbetar med DHL som har utlämningsställen även på mindre orter.

  Utöver importverksamheten håller vi olivoljeprovningar, företagsförsäljningar, medverkar vid olika evenemang och erbjuder företagsgåvor för leverans inom och utanför Stockholm.

  OLIOLI - skafferiet för finsmakare

  Erbjudanden
  Erbjudanden
  Jetshop e-butik
  Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter.
  Senast köpta produkter
  Marqués de Valdueza, spansk prisbelönt Extra Virgin olivolja från Extremadura.
  Marqués de Valdueza 250
  125 kr
  Svart olivpaté med röd chili
  Svart olivpaté med röd chili
  45 kr
  Äppelbalsamico
  Äppelbalsamico
  79 kr
  Det koreanska köket
  Det koreanska köket
  200 kr

  Paul Svensson i samarbete med OLIOLI

  OLIOLI i samarbete med Arirang

  Om olivolja

  Matinspiration från OLIOLI

  OLIOLI - återförsäljare & Restauranger

  Snabba leveranser Trygga betalningar Fri frakt över 499 kr