Kimchi och andra koreanska rätter
(Klicka för en större bild)

Kimchi och andra koreanska rätter

Restaurang Arirang

I Korea säger vi kimchi och i Sverige har vi surkål. Processen är en av de äldre konserveringsmetoderna som bevarade grönsaker och frukt innan vi fick kylskåp och frys. Det har nu blivit allt populärare att man vill prova att göra egen kimchi.

Restaurang Arirangs gäster är nyfikna på hur man syrar, vad processen gör, vad man ska äta till osv. Familjen Lim har gjort sin egen kimchi i generationer. Inte bara ett sätt att konservera utan en del av livet.

Boken innehåller familjens populäraste recept på kimchirecept, koreansk husmanskost
och bimbap.
 
 
200kr / st.
Delbetala från
St:
Artikelnummer:784
Enhet:st.
Lagerstatus:I lager
Skriv ut
Visa stor bild
PDF
BÖCKER
Snabba leveranser Trygga betalningar Fri frakt över 499 kr