Kimchi och andra koreanska rätter
    (Klicka för en större bild)

    Kimchi och andra koreanska rätter

    Restaurang Arirang

    I Korea säger vi kimchi och i Sverige har vi surkål. Processen är en av de äldre konserveringsmetoderna som bevarade grönsaker och frukt innan vi fick kylskåp och frys. Det har nu blivit allt populärare att man vill prova att göra egen kimchi.

    Restaurang Arirangs gäster är nyfikna på hur man syrar, vad processen gör, vad man ska äta till osv. Familjen Lim har gjort sin egen kimchi i generationer. Inte bara ett sätt att konservera utan en del av livet.

    Boken innehåller familjens populäraste recept på kimchirecept, koreansk husmanskost
    och bimbap.
     
     
    15% rabatt
    170kr / st.
    200 kr / st.
    Delbetala från
    St:
    Artikelnummer:784
    Enhet:st.
    Lagerstatus:I lager
    Skriv ut
    Visa stor bild
    PDF
    BÖCKER
    Snabba leveranser Trygga betalningar Fri frakt över 499 kr