Äggröra

Äggröra recept från Arirang
Foto: Ingvar Eriksson

Receptet är skapat av restaurang Arirang.

4 portioner (Som smårätt)

400 g färsk bladspenat
4 ägg
2 extra äggulor
1 msk neutral olja eller smör
1–2 msk Imo Arirangsoja

Till servering
Häll rikligt med Imo Arirangsoja över.

Gör så här
Lägg spenatbladen i durkslag och häll kokhett vatten över.
Skölj i kallt vatten och krama ur bladen. Vispa ihop äggen i en skål.
Värm 1 msk olja i medelvarm stekpanna. Häll sedan äggen i stekpannan och
rör om så att ägg-röran blir puffig.

Ta bort stekpannan från spisen, lägg i de två extra äggulorna och rör om
en sista gång (äggröran blir extra krämig).

Servera när äggröran fortfarande är lite blöt och garnera med spenaten. (Gott med avocado också!)
Tips! Imo Arirangsoja förhöjer smaken i köttfärs-sås, köttbullar, hamburgare och på allt grillat.
Supergod i dressing och som smaksättare på ris!

Erbjudanden
Erbjudanden
Jetshop e-butik
Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter.
Senast köpta produkter
Långpeppar
Långpeppar
69 kr
Guerzoni Argento 100 ml EKO
Guerzoni Argento 100 ml EKO
155 kr
Trälåda Merula och Marqués de Valdueza olivolja
Trälåda Merula & Marqués de Valdueza
520 kr
Cantucci di Prato Apelsin/Choklad, 180 g
Cantucci di Prato Apelsin/Choklad, 180 g
69 kr 39 kr

Paul Svensson i samarbete med OLIOLI

OLIOLI i samarbete med Arirang

Om olivolja

Matinspiration från OLIOLI

OLIOLI - återförsäljare & Restauranger

Snabba leveranser Trygga betalningar Fri frakt över 499 kr